Αισθητική Ιατρική / Laser - Θεραπείες Προσώπου / Συνδυαστικές Θεραπείες

  
     

         

 

Ο συνδυασμός μηχανημάτων Laser και άλλων τεχνολογιών με σκοπό την φωτοανάπλαση του προσώπου έχει δώσει ενδιαφέροντα έως εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το κέντρο μας διαθέτοντας σχεδόν ότι σύγχρονο και αποτελεσματικό μηχάνημα υπάρχει στο τομέα της ανάπλασης, υψηλή τεχνογνωσία και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εφαρμόζει ποικίλα συνδυαστικά πρωτόκολλα  για πιο άμεσα, εντυπωσιακά, μόνιμα αποτελέσματα στη βελτίωση της εικόνας του προσώπου.

Οι ενδείξεις αφορούν τη σύσφιξη του δέρματος, αντιμετώπιση της χαλάρωσης, βελτίωση της ποιότητας του δέρματος (πόροι – υφή – λάμψη ), λείανση και μείωση των ουλών ακμής, των στιγμάτων, φωτογήρανση (πανάδες – εφηλίδες – ευρυαγγείες κ.λ.π ).

Ο συνδυασμός δύο και τριών μηχανημάτων Laser – ραδιοσυχνοτήτων ή άλλης τεχνολογίας σε μια συνεδρία με αυστηρό χρονοδιάγραμμα και αριθμό επαναλήψεων μας έχουν δώσει ικανοποιητικά έως εντυπωσιακά αποτελέσματα που απεικονίζονται στο πλούσιο  φωτογραφικό αρχείο που διαθέτει το κέντρο μας.

 
 


Στην ανάπλαση συνδυάζονται Laser Nd – Yag ( 1064mm) με PDL (695nm) ή

Laser Nd – Yag με δυοδικό στα 1440 nm σε 4 – 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μηνός ή συνδυασμός μονοπολικής και δυπολικής ραδιοσυχνότητας με τα ανωτέρω  Laser.

Στη βελτίωση των ουλών ακμής Laser Nd – Yag με διοδικό Laser (1440nm) σε 4 – 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μηνός .

Τα αποτελέσματα στις παραπάνω ενδείξεις μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο με συμπληρωματικές  εφαρμογές Laser κλασματικής ή μυοκλασματικής φωτοανάπλασης, Co2 fractional ή Micro Fractional Mosaic, σε αριθμό και συχνότητα που θα κρίνει εξατομικευμένα ο ιατρός που παρακολουθεί το κάθε περιστατικό .

Η λεπτομερής ανάλυση του προβλήματος σε κάθε περιστατικό, ή επιλογή του κατάλληλου πρωτοκόλλου συνδυαστικής θεραπείας, η συνεχή παρακολούθηση του βαθμού βελτίωσης από το θεράποντα, είναι η βασική παράμετρος  για εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.  


 
Copyright [year] by WellAging
Produced by Optisoft