Αισθητική / Laser Σώματος / Toπικό Αδυνάτισμα      
         
 

Mε τη χρήση εξειδικευμένων Ιατρικών μηχανημάτων laser και ραδιοσυχνοτήτων, μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση ενός αρμονικού και όμορφου σώματος, χωρίς κυτταρίτιδα. Αντιμετωπίζοντας στοχευμένα τις προβληματικές περιοχές, επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και τη  βελτίωση της επιδερμίδας.

Μέσα από τις παρακάτω θεραπείες με συγκεκριμένα μηχανήματα αλλά και σε συνδυασμό αυτών όπου κρίνεται αναγκαίο, την Ιατρική παρακολούθηση καθώς και την διαιτολογική – διατροφολογική καθοδήγηση, στοχεύουμε σε λιποδιάλυση, ορατή μείωση της κυτταρίτιδας, λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, γρήγορα, στοχευμένα και με αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, αποκτώντας αρμονικές αναλογίες και την επιθυμητή σιλουέτα.

     
         
      

         

Η μέθοδος   Hypoxi με το μοναδικό συνδυασμό της εναλλασσόμενης πίεσης και της ήπιας αερόβιας άσκησης, στοχεύει στο ανεπιθύμητο τοπικό πάχος. Η εναλλασσόμενη υψηλή και χαμηλή πίεση, ενεργοποιεί τους ιστούς στις  προβληματικές περιοχές όπου το λίπος είναι αποθηκευμένο, επιτρέποντας τη μεταφορά των λιπαρών οξέων από τις συγκεκριμένες περιοχές. Η στοχευμένη διέγερση του μεταβολισμού σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες σε σημεία του σώματος όπως:

  • Κοιλιά και «σωσίβιο»
  • Μηροί και Γλουτοί 

Το πρόγραμμα Hypoxi ολοκληρώνεται ύστερα από 18 – 20 συνεδρίες με 3 επισκέψεις εβδομαδιαίως.

 


      
         
     

Συνδυασμός λεμφικού μασάζ, διπολικών ραδιοσυχνοτήτων και  υπέρυθρου ακτινοβολίας. Η εφαρμογή 3 τεχνικών ταυτόχρονα (αναρρόφηση, RF και IR) παρέχει, εμφανέστατα , δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα, όπως:

  • μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας
  • μείωση περιμετρικά των μηρώ
  • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • βελτίωση της υφής του δέρματος
  • μείωση τοπικού πάχους

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 5-6 συνεδρίες

 
         

      
         
     

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία της διπλής ραδιοσυχνότητας (RF2), οι θεραπείες με το accent  μας βοηθούν να δούμε θεαματικές αλλαγές στο σώμα μας & το πρόσωπό μας.

  • Η διπολική κεφαλή έχει την ικανότητα να διαχέει στη επιδερμίδα θερμότητα ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου.
  • Η μονοπολική κεφαλή επιτυγχάνει βαθιά θερμική διέγερση αυξάνοντας τον μεταβολισμό και τη κυκλοφορία του αίματος.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 8 - 10 συνεδρίες, χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. 

 
         
      
     
 

Πρωτοποριακός συνδυασμός υπερήχων (ultra) και ραδιοσυχνοτήτων(uniform) για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της λιποδυστροφίας, κυτταρίτιδας και δερματικής χαλάρωσης στη κοιλιακή χώρα, γλουτούς, μηρούς, γάμπες, βραχίονες και στη περιοχή του γονάτου

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ευχάριστη και η επιστροφή στην εργασία άμεση χωρίς προβλήματα.

Απαιτούνται 4-6 θεραπείες με μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων.

 
     
      
     
 

Η κλινική τεκμηριωμένη βελτίωση της κυτταρίτιδας με συνδυασμό μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης, βρίσκει πρακτική εφαρμογή με το LPG Endermology. Παράλληλα, με τις τεχνολογικές του αναβαθμίσεις επιτρέπει τη μείωση των λιποζωνών, τη σύσφιξη του δέρματος, τη λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση της πάσχουσας περιοχής του σώματος.

Προσφάτως προστέθηκε το liftmassage τόνωσης και σύσφιξης του προσώπου με τις νέες κεφαλές εφαρμογής.

Απαιτούνται 15 – 20 θεραπείες σε διάστημα περίπου 2 μηνών.

 
 
     
      
     
 

Χρησιμοποιεί τη καινοτόμο τεχνολογία Β.Ε.Α.Μ η οποία μιμείται  τους φυσικούς παλμούς του σώματος που προκαλούν τη σύσπαση των μυών. Κάθε θεραπεία ενεργοποιεί διαφορετική μυϊκή ομάδα και παρέχεται στο σώμα μια ολοκληρωμένη άσκηση. Μια σειρά από 6-12 θεραπείες συνιστάται για αποτελέσματα διαρκείας. Μόλις 3 θεραπείες την εβδομάδα χαρίζουν πιο νεανική και υγιή εμφάνιση σε λιγότερο από 4 εβδομάδες.

 
     
Copyright [year] by WellAging
Produced by Optisoft